Instagram

Instagram Inlägg

Alla behöver en Arthur Truluv! ️”De kommer fram till busshållplatsen och Arthur är lättad. Hans hjärta känns konstigt, som om det dansar shimmy. Han är andfådd och skulle vilja sätta sig på campingstolen, men någon gammal relik av maskulitet får honom att låta bli. Men så tar Maddy stolen från honom, fäller upp den och gestikulerar åt honom att sätta sig. Och han gör det. Och sedan väntar de på bussen under tystnad i ösregnet.️För sex månader sedan blev den 85-årige Arthur Moses änkeman. Sedan dess har han besökt kyrkogården och ätit lunch vid sin begravda livspartner Nolas begravningsplats. Arthur är en pensionerad trädgårdsmästare och hans rosenträdgård är hans stolthet.Maddy 18 år, miste sin mamma då hon föddes. Hon är mobbad i skolan och hemma är det tyst. Hennes pappa har ännu inte kommit över sorgen efter sin hustru. Maddy skolkar och söker ro och en fristad på kyrkogården. En dag korsas deras väg och Arthur bjuder hem Maddy och en vänskap utvecklas som kommer att göra skillnad för dem båda.️En fantastiskt finstämd, varm och empatisk berättelse som ger hopp och framtidstro om mänskligheten.Alla behöver en kravlös och omtänksam Arthur Truluv i sitt liv.️️️️️#historienomarthurtruluv #elizabethberg #printzpublishing #empati #vänskap #boktips #lästips #instabook #bookstagram

Instagram Inlägg