Instagram Inlägg

”Kopulan är en man utan ett riktigt liv. Utan bror, utan pengar och utan busskort. I Iran var han en journalist och en kämpe, i Sverige får han inte ens finnas. Han har nästan glömt vem han är.”️Kopulan saknar uppehållstillstånd och lever ett osynligt liv, i rädsla för att bli upptäckt av polisen och bli utvisad.Han behöver ett arbete och lägger ut en annons på nätet, att han som detektiv kan hjälpa människor med problem som polisen inte kan lösa. 35-åriga Pernilla hör av sig och vill ha hjälp att hitta sin 6-åriga dotter Julia som en dag plötsligt försvann. Kouplan får hjälp från oväntat håll och många märkliga företeelser kommer upp i ljuset och får sin förklaring och upprättelse.”Vem vet vart folk försvinner? Jo människor som själva har försvunnit.”️Det är så lätt att älska Sara Lövestams böcker! Hon har en enastående förmåga att fånga läsaren från första sidan med sina starka och spännande berättelser. Hon skriver drabbande, äkta och i en miljö där både historiska händelser och aktuella samhällsfrågor vävs in i handlingen.Här får vi på nära håll bekanta oss med människor från olika samhällsklasser, varierande ursprung och ämnen som utanförskap, psykisk ohälsa, identitet och människohandel blir en del av handlingen.️En fantastisk välskriven historia som berör på djupet och stannar kvar efter den är slut.Lövestam har återberättat sin egen bok ”Sanning med modifikation” till lättläst.(På mtm.se finns funderings-, diskussionsfrågor samt skrivövningar kopplade till boken)Det här är del ett i serien av Kouplan. Rekommenderas varmt till läsare från 13 år och uppåt.️️️️️#saralövestam #flickaförsvunnen #sanningmedmodifikation #kouplan #lättläst #lättlästaböcker #boktips #boktipsungdom #lästips

Instagram Inlägg