Instagram Inlägg

Fantastiska illustrationer som gör boken till en modern och charmig tolkning av den klassiska sagan ”Mäster Skräddare”!️️Jag minns själv när jag som barn fascinerades av sagan som var så full av förväntningar och besvikelser och undrade ständigt över varför det blev som det blev? Jag led med den lille mannen som troget kom tillbaka och ständigt fick gå tomhänt från skräddaren. Det var så sorgligt, men jag håller också med Pija Lindenbaum: -”Det är så knäppt! Och roligt. Och saknar en vettig sensmoral.”️I Lindenbaums tolkning är det illustrationerna som gör skillnad. Vi får följa mannens drömmar, längtan och målbilder som förändras i takt med att dagarna går. Mannen får en personlighet som är både charmig och kaxig. Älskar det! Härlig bok att läsa högt tillsammans med barnen, eftersom det finns mycket i både text och bild att samtala och fundera kring.Hoppas att berättelsen når en ny generation läsare.️️️️️#biddedetdå #pijalindenbaum #mästerskräddare #bilderbok #bilderbokstips #barnbok #barnbokstips #barnbokstagram

Instagram Inlägg