Instagram

Instagram Inlägg

”Vad du ser beror på vad du tittar efter..”️Nova är blind sedan födseln och arbetar som tolk för polisen. Nu kan en operation göra henne seende. Men hur är det att vid 32 års ålder få ett nytt sinne och tolka vår omvärld som seende?På sjukhuset möter hon Kate och de blir vänner. Vänskapen förändrar dem båda men det är inte alla som uppskattar förändringen.️En debut som är helt oförutsägbar och med en berättelse som från att vara tämligen oskyldig, tar helt nya vändningar, tätnar och utvecklas, i mina ögon, till en gastkramande psykologisk thriller.️Det är inte ofta jag läser böcker där jag vill bläddra framåt och tjuvläsa för att mentalt förbereda mig på om jag vågar fortsätta läsa. Fascinerande, ruggig, otäck, vacker, kärleksfull och med en personlig berättarröst, vill jag sammanfatta denna roman. Omslagsbilden är inte så oskyldig som jag först trodde.Läs om du vågar…️️️️#densomser #joeheap #boktips #lästips #nyaböcker #hbtq #våldihemmet #spänning #romandebut #debutroman #höstensböcker2018 #boknörd

Instagram Inlägg