Instagram Inlägg

Höstdagjämningen är här – kanske dags för en omstart? Förändringar kan vara självvalda eller ofrivilliga. Ny vecka, ny månad, ny årstid… Livet förändras ständigt och vi behöver anpassa oss till det. Vi kanske drabbas av dödsfall, uppsägning eller kraschade förhållanden, eller väljer att flytta, börja studera, byta arbetsplats, kanske blir vi förälder, pensionär eller sambo.️Boken är uppdelad i tre delar:1. Olika sorters Omstarter och vad vi kan lära av dem.2. Metoder hur vi mentalt kan hantera omstarter.3. Omstartens sju steg.️Jag har läst Olof Röhlanders tidigare böcker och även denna ger konkreta tips och råd, blandat med egna erfarenheter och berättelser om andra människors upplevelser. Lättläst, lättillgänglig, strukturerad och inspirerande läsning. Och precis som när vi går vilse behöver vi påminnas om att stanna upp, reflektera och göra en plan för hur vi går vidare.Sluta att älta, vara ärlig, ha mod och våga be om hjälp är några goda råd på vägen.Rekommenderas till alla åldrar oavsett om du kör i gamla hjulspår, har hamnat i en återvändsgränd, funderar på någon form av förändring i ditt liv eller vill utvecklas och inspireras.️️️️#omstart #olofröhlander #mentalträning #förändringsarbete #boktips #nyaböcker #forumbokförlag

Instagram Inlägg