Instagram Inlägg

Det är omöjligt att inte älska Annie och Polly!För två år sedan drabbades Annie av en tragedi och stor sorg. Idag lever hon i en spillra av sig själv och har svårt att se meningen i någonting. Hon saknar vänner och hennes mamma har blivit dement. En dag på neurologen korsars hennes väg av den färgstarka Polly och sedan blir ingenting sig likt, för någon av dem.️En bok som ställer frågan ”vad är meningen med döden?” Om att leva varje dag, se möjligheter, inse att det är de små sakerna som gör stor skillnad. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. För sig själv och för andra.️Berättelsen startar direkt och det är omöjligt att inte fängslas av de båda personligheterna. Polly har drabbats av obotlig cancer och vet att hennes dagar är räknade. Hon utmanar Annie att under 100 dagar ändra inställning till livet. Vi får nära insyn i vården, människorna bakom yrkesrollerna och vi inser att alla bär på en ryggsäck. Fasaden speglar sällan insidan.️En fantastisk bok om vänskap, hopp, livet, mod, förlåtelse, förlust och acceptans. Om att vara anhörig och att leva i livets slutskede. Den är sorglig, rolig, klok och äkta och vi möter både våld i hemmet, hbtq-frågor, uteliggare, flyktingar, familjehemligheter och förnekelse.De hundra kapitlen är benämnda med olika uppmaningar hur vi själva kan agera för att aktivera oss i livet. En bok som stannar kvar efter utläsning.Läs, gråt, skratta och låt dig inspireras.️️️️️#någotsomliknarlycka #evawoods #howtobehappy #lästips #boktips #nyaböcker #lycka #cancer #fuckcancer #lindochco

Instagram Inlägg