Instagram Inlägg

”När jag tänker på orättvisor och miljöförstöring och sådant blir jag ostoppbar och hittar på smarta saker som Rädda-Jorden-Klubben.”🌍Athena – döpt efter vishetens gudinna – gör allt vad hon kan för att andra ska bli klokare. Hon och hennes fyra kompisar, har en klubb med syfte att påverka samhället och rädda världen. Men vi får även följa hennes vardag med irriterande brorsor, jobbiga farföräldrar och hotfulla klasskompisar.🌍Grattis världen och läs-Sverige, vi behöver verkligen Athena. Driftig, modig och med ett stort hjärta inspirerar hon till handling för klimatfrågor, jämställdhet och rättvisa åt alla.🌍Jag minns ”Grynets show” och hade Grynets rosa sammetsbok. Jag bar en tröja med texten ”Tag ingen skit!” Nu är det dags för en ny generation att inspireras av Elin Ek.Jag hoppas Athena blir välläst av gammal som ung, hemma och på skolor. Hon behövs mer än någonsin.️️️️️#athenagrattisvärldenjagärhärnu #elinek #miljökämpe #barnochungdomsböcker #lästips #boktips #barnbok #bonniercarlsen

Instagram Inlägg