Instagram Inlägg

”En skugga skymtade bakom glaset i mitt fönster. En reflex. Ljuset var på väg tillbaka. Knappt hade jag tänkt tanken förrän en solstråle skar igenom molntäcket och bländade mig. Ett sken som dolde och förblindade. Ljus som hindrade mig från att se.”️Sofi är journalist och lever ensam efter ett kraschat äktenskap. Hon får möjlighet att åka till ett kloster i Normandie för att skriva och hitta sig själv. Men platsen drar till sig ondska och klostrets mörka historia hemsöker henne. Vem kan hon lita på?️Berättelsen är till stor del skriven till Björn, exmaken, och vi får ta del av Sofis tankar och funderingar om hur det kunde gå som det gjorde. Övernaturliga händelser och en otäck historia från andra världskriget vävs samman och det blir bitvis riktigt otäckt.️Stämningen och den sorgsna, lågmälda tonen fångade mig. Det är en ensam, bruten kvinna som söker svar och letar efter hoppet och livslusten. En bladvändare och nagelbitare om att göra upp med det förflutna, sorg och acceptans.️️️️#innanförmurarna #mariaernestam #spänning #nyaböcker #höstensböcker #boktips #lästips #bokmal #forumbokförlag

Instagram Inlägg