Instagram Inlägg

Stockholm är så mycket mer än stad, asfalt, betong, bilköer och stress.Stockholms län har mer än 320 naturreservat och erbjuder en rik biologisk mångfald med t ex två nationalparker med trolsk urskog, mer än 30 anlagda våtmarker med groddjur, hjortronmyrar, fågelsjöar, naturligt rinnande vatten med fiskbestånd och härliga skogar som ger både andrum och motion.Oavsett om du bor i Stockholm eller på annan ort, kan jag rekommendera denna guide som ger tips, information, handledning och inspiration att på enkelt sätt ta del av Stockholms natur.Boken ger bra kunskap om bl a rättigheter och skyldigheter, däggdjur, fåglar, kräldjur, svampar och växter. Vägbeskrivningar, inspirerande tips och kartor till 27 områden som är lättillgängliga.Jag upptäcker själv gärna nya delar av Stockholmsområdet och gärna under olika årstider. Alla vackra foton av djur och natur inspirerar och gör boken till en utmärkt gåva till dig själv eller en vän.️️️️#upplevelseristockholmsnatur #erikhansson #oliverkarlöf #videohlin #polarisbokförlag #naturguide #boktips #naturupplevelser

Instagram Inlägg