Instagram

Instagram Inlägg

BOKTIPS!Den 1 augusti…Vad passar väl bättre att tipsa om idag än Röd augustimåne av Rebecka Edgren Aldén. En välskriven, uppslukande, spännande läsning som varvar vardagliga relationsdilemman med allvarliga ämnen och brottsutredning. Bläddra för baksidestext.🏽 Det här är den andra delen i bokserien Sjöräddarna. Har du ännu inte läst den, gör det!️Svarta segel kom ifjol sommar och tog mig med storm. En fantastisk och uppslukande läsning som innehåller alla de ingredienser som jag uppskattar med psykologiska spänningsromaner. Fortsättningen är minst lika bra. Med säker hand vid rodret lotsar oss författaren mellan koppar och skär på ett tryggt och självklart sätt. Författaren har en rad böcker bakom sig och du kan även höra henne i #krimpodden. Det känns att hon är van seglare och bekant med miljöerna. Det är dramatiskt, fängslande och uppslukande läsning som engagerar mig. En välskriven, enastående bladvändare med tät intrig, ljuvliga målande miljöer och intressanta karaktärer som är en självklar läsning i sommartid. Rekommenderas varmt!Förlag: @romanusochselling Ljudboken är inläst av Gunilla Leining.#norrgårdboktipsar #rödaugustimåne #rebeckaedgrenalden #psykologiskspänningsroman #sommarläsning #semesterbok #semesterboktips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *