Instagram

Instagram Inlägg

SPÄNNANDE BOKTIPS!Av mitt blod är en väl genomtänkt, intrigdriven spänningsroman i högt tempo med oförutsägbar handling. Återigen levererar norska Ruth Lillegraven en bladvändare de lux!Av mitt blod är en direkt uppföljare till Allt är mitt, en psykologisk thriller som jag tyckte väldigt mycket om och som var en av 2022 års starkaste läsupplevelser hos mig. 🏽Bläddra för omslag och mina reflektioner om den.Uppföljaren når inte riktigt samma nivå, men är en läsning jag sent ska glömma. Boken har olika berättarröster där personerna speglar många olika perspektiv, strösslar ledtrådar och tillför värdefulla pusselbitar till helheten. Jag gillar språket, berättartekniken och den alldeles utmärkta upplösningen samt ett stort plus till de målande miljöbeskrivningarna mot slutet. Tyvärr förekommer en del för mig alltför orealistiska beteenden som gör att betyget dras ner, men det är verkligen en roman med en handling som kommer stanna kvar länge hos mig. Så gillar du välskriven action så rekommenderar jag varmt denna bokserie!Clara Lofthus är nyvald justitieminister i Norge och tillika även ensamstående mamma till två söner på åtta år. När hon en eftermiddag kommer hem till ett tomt hem och barnen plötsligt är försvunna, startar den intensiva jakten på att hinna hitta dem vid liv.Clara är ganska naiv och samtidigt en superhjälte som klarar det mesta och väcker allehanda känslor hos mig. Men precis som actionfilmer som Die Hard och med karaktärer som James Bond, så fascineras jag och går helt upp i läsningen och ser mycket fram emot nästa bok i serien, för frågan är hur i hela friden kommer denna säck att knytas ihop?Förlag: @sekwaforlag Översättning: Niklas Darke #avmittblod #ruthlillegraven #spännandeläsning #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *