Instagram

Instagram Inlägg

SOMMARLOVSLÄSNING!🤩Dessa fantastiska ungdomsböcker har jag tipsat om under våren i P4 Västernorrland.🏻‍♀️Starka, gripande och oförglömliga läsupplevelser och all-ålders-böcker.Spara gärna tipsen/inlägget genom att klicka på flaggan. Bläddra för omslag.🏽#densommåstedödendö av Linda Wahlund.@spejaförlagMy har obotlig cancer och ska dö. Men hur säger man adjö till sin bästa vän? Hur säger man farväl för alltid?#densommåstelivetleva av Linda Wahlund.@spejaförlagNär My dör tvingas Moa leva vidare. Men hur ska hon orka leva vidare utan sin bästa vän i livet?🦋#fjärilshjärta av Moa Backe Åstot @rabensjogren En fantastisk och stark läsupplevelse om Vilda som söker sin identitet, sitt samiska språk och sörjer sin älskade morfar.#kaninsoldatängeltjuv av Katrina Nannestad. Översättning: Karina Berg Johansson.@harpercollins_sverige Sasja är 9 år och ligger på ett sjukhus i Berlin och ingen vet vem han är. Han börjar plocka på sig olika prylar och hittar sina minnen.Fint barnperspektiv, human människosyn och är fiktiv men baserad på verkliga händelser. En gripande högläsningsbok från ca 9 år och uppåt.🦌#detaralltifrånmig av Linda Jones.@bonniercarlsen Frida, 15 år drömmer om att bli jaktlagets ledare, som sin mamma. När ett okänt djur dyker upp i skogen ställer länsstyrelsen in årets älgjakt. I stället inleds en kamp om vem som har rätt att bestämma över en annan människas liv. En bladvändare som sätter spår.🌲#kuben av Nils Lundkvist.@bonniercarlsen En debutroman och oförutsägbar äventyrsroman som utspelar sig i djupaste vildmarken. Vem är pojken i Kuben, som landar i Johns trädgård? Vad vet mamma och vilken roll har moster i det hela?Spänning, vänskap och en fängslande intrig. Bästa läsgodiset för dig som uppskattar ett välformulerat språk. Del ett i en planerad trilogi.️#solvaktaren av Maja Lunde och Lisa Aisato.@bonniercarlsen En svindlande vacker, tankeväckande och dystopisk saga om Lilja som växer upp med sin morfar. Hennes omvärld är regntung och mörk, inget vill växa i den blöta jorden. Var är hennes mamma? Vad vet hennes morfar om solen, som ingen annan vet? #norrgårdboktipsar #boktipsförunga

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *