Instagram

Instagram Inlägg

BOKTIPS i P4 Västernorrland…🤩Dessa fantastiska böcker för vuxna tipsade jag om under våren i @p4vasternorrland 🏻‍♀️Och för er som undrar, nej tyvärr inga boktips från mig i sommar i P4. Återkommer hur det blir i höst.Spara gärna tipsen/inlägget genom att klicka på flaggan. Bläddra för omslag.🏽#coyote av Gabrielle Filteau-Chiba. Översättning: Ulla Linton@bokforlaget_editionsj Oförglömlig spännande roman om en kvinnlig viltvårdare som ska skydda vilda djur från grymma tjuvjägare. Snart är hon själv ett hett villebråd.#sommaren av Elin Persson @wahlstromwidstrand En engagerande och mörk relationsroman i nätt förpackning med stort innehåll som sätter spår och berör på djupet.#deensamma av Anna Kuru@modernistared Ett mörkt familjedrama som skaver, är dysfunktionellt, fascinerande och oförglömligt. #detsistakonstverket av Sofia Lundberg.@bokforlagetforum En stark uppslukande roman om att växa upp i familjehem. En berörande bok som passar utmärkt i en läsecirkel.#lydiasliv av Gabriel Francke Rodau.@thebookaffairforlag En finstämd och känslosam roman om sorg och förlust, familjehemligheter och judisk identitet. #solvinden av Pauline Riccius.@lbforlag En välskriven och uppslukande roman med många lager och med en intrig som inte väjer för något och väcker tankar om hur arv och miljö påverkar oss.#vargdräparen av Sara Hagström.@lindochco En spännande debut om en mordutredning som utspelar sig i Junsele och med en handling som är inspirerad av den riksbekanta Junselevargen, även kallad Rödluvan.#isödranorrlandväntasregn av Cecilia Klang.@bokforlagetpolaris Den andra helt fristående boken om livet och människorna i den fiktiva bruksorten Forshammar. En varm och välskriven vardagsroman med själ och hjärta.#lovamigtystnad av Mattias Edvardsson.@bokforlagetforum En uppslukande psykologisk spänningsroman där två familjer står i centrum. En läsning som engagerar och stannar kvar.#adepten av Hélène Gullberg.@bazarforlag En kriminalroman med mustiga miljöer, intressanta karaktärer och en handling som sticker ut och sätter spår.#norrgårdboktipsar #boktips #semesterläsning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *