Instagram

Instagram Inlägg

HÖGLÄSNINGSTIPS!Sommarlov för några och en sommar på fritids för andra. Oavsett är dessa bilderböcker underbara att högläsa och både text och illustrationer väcker igenkänning hos många, både stora och små. Tidlösa och ständigt aktuella.#hemmahelasommaren av Elin Johansson och Ellen Ekman.”- Vad ska ni göra för roligt i sommar? frågar fröken.- Vi ska på safari, säger jag. Men det är inte sant, för vi ska ha hemmasommarlov och bara vara här.”Med ljuvlig barnsyn och härlig uppfinningsrikedom blir det bra ändå, trots att kassan är skral.#veckanförebarnbidraget av Elin Johansson och Ellen Ekman.Bokserien om Idde är en annan favorit av Ellen Ekman. Klurig, empatisk hjärtevärmande handling som ger igenkänning och mycket att prata om.🐈‍#iddeochhajen Äntligen ska Idde få en katt. Men vilken ska hon välja?🐈#iddeochdenbortsprungnakatten Om man hittar en vilsen katt, visst får man ta med den hem då?🦹🏻‍♀️#iddeochmaskeradkalaset När det är dags för kalas önskar Idde sig en glittrig maskeraddräkt. Mamma tycker det är onödigt. De kan sy en egen. När Miriam kommer har hon den glittriga dräkten! Idde blir avundsjuk, men så får hon ett tillfälle att ta över den glittriga ansiktsmasken. #bilderbokstips #högläsningsböcker #norrgårdboktipsar #sommarlovsläsning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *