Instagram

Instagram Inlägg

HURRA!VI VANN!🥳Väck boken Sundsvall är Årets bokväckare 2023!🥇”För att de visat hur folkbibliotek och förskola kan gå hand i hand, med en koffert fylld av ylande vargar, molnbullar och Tryntroll. När barnen fått dela med sig av sina erfarenheter – och väckt bok på bok – har de gjort biblioteken till sina egna.” Så lyder vinnarmotiveringen till 2023 års bokväckare.Så fantastiskt roligt, hedrande och ärofyllt att vårt läsprojekt under våren får detta fina pris och stora uppmärksamhet. Nu håller vi alla tummar att vi kan inspirera flera bibliotekarier, pedagoger och andra vuxna runt om i Sverige att starta bokprojekt för att väcka läslust hos barnen.Igår samlades vi igen för ”Tabberaset på Kulturmagasinet”. Två barngrupper från två olika förskolor åkte buss till @sundsvallsstadsbibliotek där vi uppmärksammade Emil i Lönneberga 60 år. Anna Hällgren från @kulturradet.se höll i prisutdelningen och sedan blev det korv och gräddtårta i sann Astrid Lindgren-anda.🌭🧃️En härlig dag och jag hoppas dessa stolta bokväckare fortsätter visa samma lust och glädje framöver till böckernas och sagornas magiska värld.️Foto: Olle Melkerhed och Agneta Norrgård #väckbokensundsvall #väckboken #sundsvallsstadsbibliotek #läsglädje #läsfrämjare #läsningärlivet

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *