Instagram

Instagram Inlägg

Jag vill önska er alla en bra Nationaldag!🇸🇪Varför inte fira den med läsning? Här kommer några sköna blandningar av blå-gula tips🏻‍♀️#fjärilseffekten av Karin Alvtegen #alaska av Anna Woltz #konstenatthörahjärtslag av Jan-Philipp Sendkter #monstretfrank av Mats Strandberg och Sofia Falkenhem #flickaa av Abigail Dean #amariochnattbröderna av B.B Alston #jagkannästankännasolen av Ebba Hyltmark #dikterförunga #solskenochparmesan av Christoffer Holst #dinafärgervarblå av Marcus Jarl#terapeutensomintevisstevadhangjorde av Max Schüllerqvist #röttvittochkungligtblått av Casey McQuiston #litedödruntögonen av David Ärlemalm #ettamerikansktäktenskap av Tayari Jones #ingemarmodigsuppvaknande av Mikael Bergstrand #midnattsbiblioteket av Matt Haig Hittar du någon favorit i högen?🥰#norrgårdboktipsar #nationaldagen#blågulaböcker #boktips #lästips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *