Instagram

Instagram Inlägg

LIVESÄNDNING!🎙På onsdag den 31 maj kl. 13:00 blir det lunchlive här med den debuterande författaren Nils Lundkvist, som är aktuell med den spännande dystopiska ungdomsromanen KUBEN.Handling: Det är sommar och varmt när en lastbil rullar in på gårdsplanen. Visst kommer det en del transporter som hämtar möbler som Johns föräldrar bygger, men den här gången lastas det av något som bäst kan beskrivas som en husvagn, fast ändå inte. Det är en kub och ut ur Kuben kliver pojken Marjo. 
Vem är han? Varför har han kommit till gården? Och vad är det mamma och pappa inte berättar? John fattar ju att det är något, deras viskande bakom stängda dörrar. Snart börjar John lägga ett pussel. Bit för bit anar han att hans familj inte är någon vanlig familj. Gården, skogen, bergen – den yttersta vildmarken som han älskar – är hotad. Och det värsta av allt, John vet inte längre vem han kan lita. 
NILS LUNDKVIST bor i Västerbotten med sin familj. Till vardags arbetar han som mellanstadielärare, undervisar vuxna i kreativt skrivande och skriver på den andra delen i serien om Den Yttersta Vildmarkens Historia. 🏻‍♀️Vi kommer att samtala om boken, författarskapet, skrivprocessen, drivkrafter, inspirationskällor och mycket annat.🏽Varmt välkommen att lyssna, kommentera och ställ dina frågor till Nils.Sändningen kommer att sparas så du även kan lyssna i efterhand. Följartips: 🏽 @nilsdlundkvist 📸Författarfoto: Pär Olofsson #författarsamtal#livesändning#kuben#nilslundkvist#bonniercarlsen

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *