Instagram

Instagram Inlägg

DOPDAG!Idag planeras och fixas det för dop av ett av mina barnbarn.När jag blev ombedd att läsa en text vände jag mig direkt till Jessica Olssons diktböcker. Har du ännu inte upptäckt dem är det hög tid för det nu.Jessicas dikter är lättlästa och har ett enkelt och direkt tonfall som ger både igenkänning, tröst och har kopplingar till de flesta tillfällena och känslorna. Texter som lämpar sig till både vardag eller olika skeenden i livet. Jag återvänder gärna regelbundet till diktsamlingarna som berör både mitt hjärta och sinne på ett bra sätt.Tre samlingar har det hittills kommit ut, Himlastorm är den senaste. Bläddra för ett utdrag.🏽Älskade barn är en omtyckt dopdikt som även finns tonsatt.Tre fantastiska böcker – både som gåva till dig själv eller till någon i din närhet. Följartips: @jessicasdikter #jessicasdikter #himlastorm #ordförvarjestund #närtusentankarfar #diktsamlingar #dikter #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *