Instagram

Instagram Inlägg

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!Alla goda ting är tre…Den hyllade thrillern NORD av Katarina Ekstedt och Anna Winberg Sääf har precis släppts som pocket. (Bland annat med en blurb av mig..!)Uppföljaren SYD släpps den 6 juni.Du som ännu inte läst den första delen om kocken Alex – en fascinerande bladvändare med triggande handling, fylld av intriger, maktspel och gourmetmat – Du har nu chansen att vinna ett exemplar!🥳I samarbete med @bookmark_forlag har jag nu chansen att lotta ut tre exemplar av pocketutgåvan till tre lyckosamma vinnare. Perfekt bok att sträckläsa under ljusa sommarkvällarna och innan uppföljaren SYD släpps.Vill du delta i tävlingen och har svensk postadress – Gör så här:följ @agneta_norrgard följ @katarina.ekstedt följ @a_winberg Svara på frågan: I vilket landskap utspelar sig boken SYD?Gilla inlägget och dela det gärna.Tagga tre vänner som du tror vill delta i tävlingenTävlingen avslutas på fredag den 26 maj kl 18:00.Vinnarna meddelas i detta inlägg.Varmt Lycka till!🥳🏻‍♀️#utlottningpåinstagram #boktävlingförbokälskare

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *