Instagram

Instagram Inlägg

BOKTIPS för unga läsare!Spänning, kärlek, äventyr eller serier. Tänk vad bra att det finns böcker för ALLA! Besök ett biblioteket eller bokhandel och skaffa dig bums ett exemplar av t ex…Min nya vän Håken – Petrus Dahlin och Peter BergtingHundra procent meka – Pär Sahlin Spökbåt-spanarna – Annika Widholm och Jonna Björnstjerna På prao. Sopbilen – Anna Hansson och Gustaf Lord.Anne flyttar in – Kallie George och Abigail HalpinBästa överraskningen – Ellen Karlsson och Karin Cyrén Nelly Rapp och Skogsfrun – Martin Widmark och Emil MaxénRonja Rövardotter – Astrid Lindgren och Katsuya KondoLove, Hjärtats hemligheter – Beka och Maya Nosebleed studios stora mangasamling Festergrimm – Thomas TaylorAlea Aquarius Regnets budskap – Tanya Stewner Om elden tar oss – Cecilia Ekhem #kapitelböcker #ungdomsböcker #boktipsförbarn #boktipsförunga #högläsningsböcker #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *