Instagram

Instagram Inlägg

LIVESÄNDNING!🎙Tisdag den 9 maj kl. 19:00 har jag författarsamtal med Cecilia Ekhem som är aktuell med sin nya ungdomsroman Om elden tar oss – en bok med historisk koppling till den dramatiska och förödande Sundsvallsbranden 1888. Det är även en berättelse om vänskap, mod och spirande hopp.Bläddra för att se det läslockande omslaget av Stella Spente och Emma Graves.🏽Ljudboken är inläst av Viktoria Flodström.Handling: Sofias tillvaro i Sundsvall år 1888 är hård. Hon kämpar med att hjälpa till att försörja familjen, men risken finns att Sofia måste ta tjänst på en gård långt hemifrån, trots att hon bara är tolv år. Just den här varma och blåsiga junidagen vill hon skingra alla oroliga tankar och ser fram emot att klara av sina sysslor för att sedan kunna smyga iväg till sin bästa vän, Joel – han som är både föräldralös och utan ben.Men plötsligt ringer en klocka i staden – det brinner! Vinden får elden att sprida sig i rasande fart, och Sofia inser att Joel aldrig kommer att kunna ta sig undan den på egen hand. Nu måste hon rädda sin vän och överleva den värsta branden i Sveriges historia.CECILIA EKHEM bor i Sundsvall och debuterade 2012 och har totalt gett ut tre romaner för vuxna samt en diktsamling. Om elden tar oss är hennes första barnbok på @lindochco 🏻‍♀️Vi kommer att samtala om boken, författarskapet, skrivprocessen, drivkrafter och kanske nämna något boktips eller författare som inspirerat.🏽Varmt välkommen att lyssna, kommentera och ställ era frågor till Cecilia.Sändningen kommer att sparas i efterhand på @agneta_norrgard Följartips: 🏽 @ekhemmanet #författarsamtal#livesändning#omeldentaross#ceciliaekhem#lindochco

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *