Instagram

Instagram Inlägg

Hurra, vad roligt att så många nya följare hittat hit!🥰Vad glad jag blir att just du vill följa mig.Varmt Välkommen!🏽Här kommer en kort presentation av mig!🏻‍♀️🏻Jag är läsfrämjare, boktipsare och pedagog med rötterna i Hälsingland, men bor numera med min man strax söder om Sundsvall.Jag älskar att läsa böcker för olika åldrar, men mitt hjärta bultar lite extra för barn- och ungdomsböcker.Jag boktipsar regelbundet i P4 Västernorrland och har även medverkat Go’kvälls bokpanel.Jag har haft utmärkelsen Årets Läsfrämjare i Sundsvall 2020-2022.Sång, musik och drama av olika slag har alltid engagerat mig. Bl a har jag varit med i musikalen Jesus Christ Superstar och dramatiseringen av Bricken på Svartvik.Jag är hobbykonstnär och har utställningar med jämna mellanrum.‍‍‍ Vi har sex vuxna barn och bonusbarn och fem barnbarn mellan 0 och 10 år.🌍Jag brinner för mänskliga rättigheter, allas lika värde och en fredlig frisk jord.Mitt konto styrs av lust och präglas mest av böcker, boktips och en och annan naturbild från vardagen.🫐Du får gärna följamin Youtube-kanal, på Facebook: Agnetas ABC, Twitter eller Tik-Tok eller varför inte hashtaggen #agnetaboktipsar 🏻‍♀️#åretsläsfrämjare2020 #åretsläsfrämjare2021 #boknörd #läsningärlivet #agnetasabc

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *