Instagram

Instagram Inlägg

Tänk så många bra, intressanta och inspirerande böcker det finns kring läsning!🏻‍♀️Just nu planerar jag kommande uppdrag med lite extra fokus på dessa böckerBläddra för enskilda bilder 🏽#läscoachensabc av Maria Björsell @studentlitteraturlara Att bygga och coacha fram läshunger.#väckläshungern av Ann-Marie Körling @brombergsforlag En bok för föräldrar och mor- och farföräldrar eller för alla som vill väcka läshunger för barn i sin närhet.#småspråkarna av Andrea Wallenberg, Maria Strutz, Oskar Jonsson@bonniercarlsen Fakta om ditt barns språkutveckling. Språklekar, sånger och ramsor för barn 0-3 år.#småspråkarnasbabytecken En pekbok med bilder, ord och stödtecken. qr-kod på varje sida som tar dig till filmer som visar hur tecknen ser ut.#byggbarnsordförråd av Anna Strid#flerspråkighet – alla barn, alla språk, alla dagar! av Mahroo Khousravi#boksamtalmedbilderböcker av Agneta Edwards@naturochkultur_skola #böckernaduintefårmissa En inspirerande folder med 50 lästips på böcker för barn upp till 6 år.@regiongavleborg #helgebiblioteken #läsaförintegration – ett enkelt och konkret sätt att arbeta med läsfrämjande, högläsning och kreativt skapande tillsammans med barn och medföljande vuxna.@enbokforalla Ge mig gärna fler tips på andra böcker som inspirerar kring högläsning och läsfrämjande arbete.#läsfrämjare #högläsningiförskolan #högläsa #högläsandeförebild

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *