Instagram

Instagram Inlägg

VÄLKOMMEN TILL FÖRSKOLAN ÄRTAN!🛝🧸Alla tre snorar av Maria Nilsson Thore är den trettonde fristående delen i bilderbokserien som utspelar sig på förskolan Ärtan. En charmig läsning med en högaktuell handling som väcker stor igenkänning hos både barn och vuxna. Än en gång levererar författaren en bok för de yngsta som tål att läsas om och om igen.Idde, Valle och Ester leker i byggrummet. Men när Esters näsa rinner och snorar och pannan blir varm, får hon vänta på mamma i myshörnan. Det är orättvist, tycker Idde och Valle, men snart får Ester sällskap av flera barn som börjar nysa och snora.🧩I helgen har jag högläst denna bilderbok ett otal gånger. Maria Nilsson Thores omisskännliga illustrationer är omtyckta och de charmiga böckerna om Alla tre är trovärdiga, uppskattade och ofta efterfrågade hos förskolebarn i olika åldrar. Både handlingoch miljö väcker stor igenkänning och lust att återberätta om egna erfarenheter från liknande situationer.Förlag: @bonniercarlsen .#allatresnorar #förskolanärtan #marianilssonthore #bilderbok #bilderbokstips #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *