Instagram

Instagram Inlägg

Vårterminens första boktips i @p4vasternorrland 🏻‍♀️🎙️🌲🦌”- Två oförglömliga böcker som sticker ut i bokdjungeln just nu.” Kvinnor i centrum i en mansdominerad värld på temat JAKT var i fokus under dagens radiosändning med Magnus Leijon. Glesbygd, vildmark, tjuvskyttar och oskyldiga byten kan också sammanfatta dessa oerhört spännande romaner. Vackra omslag, tät handling, stor närvaro och oförutsägbara tvister där jakten kommer in i de mänskliga leden.Missa inte #detaralltifrånmig av Linda Jones #coyote av Gabrielle Filteau-Chiba. Översättning: Ulla LintonVill du lyssna på inslaget i efterhand, sök upp Förmiddag i P4 Västernorrland och scrolla ca 1 h och 46 min in i programmet.#norrgårdboktipsar #spänningsroman #läsupplevelse #boktips #lästips #jakt

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *