Instagram

Instagram Inlägg

Nu som POCKET!Och med stolthet ser jag att min tidigare recension ledde till en baksidesblurb i fint sällskap.🏽Vilken urladdning och fascinerande läsupplevelse! Det här är en bok som väcker engagemang och allehanda känslor och ger mersmak. Läs den!🏻‍♀️Jag är Gud är Malin Karims debutroman för vuxna läsare och här får vi ta del av en kvinnas heliga vrede och hur hon med egen kraft gör revolt mot bl a omvärldens ojämställdhet, orättvisor, den skeva samhällsnormen och alla lata oansvariga män.🏽46-åriga Hermine får till slut nog. Hon är trött på att vara slav under kraven, att förminska sig själv och anpassa sig till alla andra. Hon bestämmer dig för att göra revolt och lämnar make och två barn i hemmets kaos och flyttar in på anrika Hotell Diplomat. Där ska hon under en vecka leva sig igenom de sju dödssynderna utan förbehåll och utan att tänka på konsekvenserna.🏽Att Malin Karim är en van skribent, med stor livserfarenhet och med ett stort samhällsengagemang känns direkt. Språket är en fröjd att läsa och handlingen belyser skickligt orättvisor och skeva normer kring förväntningar angående manligt och kvinnligt beteende.Boken väcker stor igenkänning hos mig och jag förstår Hermines vrede, ilskan och det uppdämda behovet att en gång för alla sätta ner foten, göra upp och ryta ifrån. Huvudpersonen är en frisk fläkt, en modig människa som både roar och oroar mig som läsare, vilket får mig både att småle samtidigt som jag känner en orosklump i magen.🏽Det här är en underhållande läsning med ett viktigt innehåll som väcker tankar berör. En perfekt bokcirkelbok att samtala och diskutera vidare om.Boken är utgiven av @bazarforlag .#jagärgud #malinkarim #pocketbok #pockettips #bokcirkelbok #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *