Instagram

Instagram Inlägg

Den 14 december och tio dagar kvar till julafton. Och #julgran är lämpligt nog dagens ord i #bokdalingsjulkalender2022 Så jag tänkte passa på att bjussa på en #julgransbokhög Varsågod – här kommer några gröna sköna boktips till hela familjen🏻‍♀️#vivarlögnare av E.Lockhart#elizaichhennesmonster av Francesca Zappia#honeira av Camilla Gripe#boksmugglarna av Anna James#storakrumelurquizboken om Astrid Lindgrens böcker, filmer och tv-serier#viskajubaracyklaförbi av Ellen Strömberg#verasvansonsdagbokförhjärtekrossadeo chbästistjuvar av Moa de Bruin#brittasarv av Eleonore Holmgren#detendajagvillärattleva av Birgitta Bergin#sålängehjärtatkanslå av Birgitta Gunnarsson #sanningenomostrondykerskan av Caroline Säfstrand#bättremedåren av Katarina Steding-Ehrenborg#lyckanshus av Jessie Burton #coyote av Gabrielle Filteau-Chiba#densistaadventskalendern av Jenny Fagerlund#återträffen av Guillaume Musso#inteutanminmössa av Anna Lindsten#sebastiensvinter av Sébastien BoudetHar du läst någon av böckerna?#norrgårdboktipsar #grönbokhög #lästips #läsning#böcker

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *