Instagram

Instagram Inlägg

BOKTIPS!Bortom stjärnan av Elisabet Nemert är en historisk roman och ett läsäventyr utöver det vanliga som påverkade mig starkt då den kom 2002. Har du ännu inte läst eller lyssnat på den – gör det gärna nu i adventstid.En pojke föds i Betlehem och byborna vet att han kommer att påverka och ha stor betydelse för världens befolkning. Samma natt tänds en ny stjärna och en flicka vid namn Sofia föds. Hon växer upp i ett kärleksfullt hem till en stark judisk kvinna som väljer att gå sin egen väg, vilket inte ses med blida ögon under den romerska ockupationen. Sofia är annorlunda, möter grymhet, hat och blir utstött, men bemöter sina medmänniskor med tolerans, kärlek och tilltro. När hon oväntat möter den rike köpmannen Shimon öppnas dörren till en ny värld och Sofia får chansen att ta sig ut på en strapatsfylld resa till Rom.Det här är en fascinerande, välskriven och oförglömlig läsupplevelse som i mångas ögon blivit till en tidlös klassiker. Boken kom i ny utgåva 2020 och ljudboken är inläst av Kerstin Andersson. Rekommenderas varmt!Förlag: @bokforlagetforum .#tidlösklassiker #bortomstjärnan #elisabetnemert #roman #boktips #lästips #pockettips #forumbokförlag #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *