Instagram

Instagram Inlägg

Den 11 december och Tredje advent…🕯️🕯️🕯️”- Nånting hemskt är på väg hit! Det heter Julen…. Hemulen säger att inget är klart och alla springer omkring som tokiga. Man måste nog vara väl förberedd.”Varför stressar alla i Mumindalen så? Vad är julen för något? Är det något förfärligt eftersom alla behöver förbereda sig så mycket? En gran verkar vara ett måste, men vad var syftet med den? Julen kommer till Mumindalen är en underbar och klok bilderbok som ger perspektiv och eftertanke och påminner oss om vad som är riktigt viktigt med julen. Läs och begrunda!Boken är baserad på novellen ”Granen” ur ”Det osynliga barnet” av Tove Jansson.Förlag: @bonniercarlsen #julenkommertillmumindalen #tovejansson #alexharidi #ceciliadavidsson #filippawidlund #bonniercarlsen #mumintrollen #mumindalen #bilderbokstips #barnbokstips #julklappstips #julsaga

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *