Instagram

Instagram Inlägg

JULKLAPPSTIPS!🏻‍♀️Passa på att sprida lite vänlighet!The Good Game är en kortlek fylld med frågor som inspirerar till det goda samtalet. En perfekt gå-bort-present eller ett spel som bryter isen när du är i sällskap med människor du inte känner så väl. Eller varför inte ta med det till nästa släktträff? Eller ta med det till nästa personalträff och lär känna dina kollegor på ett nytt sätt.En lämplig julklapp eller gåva till en god vän eller till dig själv.️The Good Game är anpassat för att kunna spelas på tumanhand likaväl som ett större sällskap. Med frågor och uppmaningar blandat blir spelet en modern, mognare version av sanning eller konka med syftet att reflektera över frågorna – och självklart sprida positivitet. Kanske lär du dig något nytt om kollegan? Kanske upptäckter du något nytt kring ditt eget tankesätt?Beställ via www.keytokindness.se Följartips: 🏽 @keytokindness.se #spriddetgoda #kommunikationsspel#frågespel #julklappstips #varpositiv#thegoodgame

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *