Instagram

Instagram Inlägg

Faktaboktips!🏻‍♀️Nobelveckan är här och då passar det perfekt att tipsa om Vetenskapens ABC av Rasmus Åkerblom och Maya Jönsson.Det här är verkligen en otroligt fascinerande faktabok för hela familjen som förklarar allehanda fenomen och den mest komplicerade vetenskapen så alla förstår. En utmärkt presentbok för alla åldrar!Strukturen är genialisk – ett fenomen per sida eller uppslag från A till Ö, t ex A som i atom och Ö som i ögat. Boken ger ny kunskap och förtydligar svar på kunskap jag trodde jag hade. U som i umami och Y som i yttrium är bra exempel som jag fastnade lite extra för.Författarens berättarglädje ger boken charm och gör den till en läsvärd favorit. Komplicerande frågor får tydliga svar vilket gör boken till en bra hjälp till alla varför-frågor.Underbara finurliga och detaljrika illustrationer förstärker texten och kittlar fantasin.En mycket användbar bok till alla vetgiriga och nyfikna i såväl hem, förskola och skola.Förlag: @bonniercarlsen 🧬🧪⚗️🔭🔬🧫#vetenskapensabc #rasmusåkerblom #mayajönsson #vetenskap #boktips #nykunskap #nobelveckan #faktabok #faktabokförbarn #allåldersbok #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *