Instagram

Instagram Inlägg

Boktips för de yngsta med STOR igenkänning!🧑🏽‍Favorit i repris…🏻‍♀️Vi bakar bullar av Sarah Vegna och Astrid Tolke är en träffsäker vardagsberättelse som skildrar ett bullbak med allt vad det innebär.🧁Boken riktar sig i första hand till de yngsta läsarna, men kan även med fördel sättas i händerna på den som håller på att knäcka läskoden. Illustrationerna visar både förväntan, aktivitet, väntan, samspel och alla de känslor som ett bullbak kan innebära, särskilt sett utifrån barnets blick och perspektiv. Bilderna är detaljerade där mimik och kroppsspråk speglar upplevelsen och gemenskapen jättefint. Värmen och närheten lyser starkt igenom.🥟Texten är sparsmakad men leder handlingen snyggt framåt och förstärker även alla känslorna på ett bra sätt.Det här är en ljuvlig och tidlös bok som tål att läsas om och om igen.I samma fristående serie finns böckerna Vi odlar smultron och Vi tvättar bilen. Jag vill rekommendera dem alla.Utgivna av @olikaforlag.#vibakarbullar #sarahvegna #astridtolke #bilderbokstips #barnbok#bullbak #olikaförlag#norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *