Instagram

Instagram Inlägg

BOKTIPS!🏻‍♀️Åh, vilken känslosam och fin läsupplevelse!️Missa inte Jul vid världens ände av Kate Hewitt – en ganska allvarlig, lågmäld men varm och innerlig julroman om ensamhet, vänskap, sorg och längtan. Om att hitta sig själv och sin plats i livet. Om att minnas det som var och bäva för vad som väntar.En ljuvlig läsning med ett fint djup och en roman som jag tycker väldigt mycket om. Rekommenderas varmt.️Laurel är den eviga singeln, men trivs med sitt arbete, sin lägenhet och sin katt. När hennes syster skriver in sig på ett behandlingshem, får Laurel oväntat ta ansvar för den trulige och motvillige 14-åriga systersonen Zach. För att få någon slags julstämning åker de till fasters stuga på Orkneyöarna, där den jordnära fårbonden Archie snart blir en trygg, omtänksam och trofast vän.️Det här är en hjärtevärmande roman som jag kommer minnas länge. Boken har en eftertänksam och dämpad ton, härligt karga miljöer, personer med bagage och en mångbottnad handling som berör och sätter spår. Jag gillar hur karaktärerna förändras och hur relationerna utvecklas. Det här är en bok som jag gärna skulle se som film.Fin översättning av Malin Haawind.Bra uppläst av Kate Lagerkvist Förlag: @piratforlaget .#julvidvärldensände #katehewitt #julroman #boktips #lästips #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *