Instagram

Instagram Inlägg

Ljudbokstips i adventstid!🕯”-Mirjam, vakna! Skynda dig att slå upp dina gröngnistrande. Vi har ingen tid att förlora. Och God Jul, för fasen…Jag går ut på bron och röker medan du gör dig iordning. Och ta för fasen på dig praktiska kläder. Det kan bli handgemäng.”️Snöstjärnor av Marianne Cedervall är en fristående kortroman om den jordnära gotländska läkaren Mirjam och den råbarkade väninnan Hervor från Tornedalen. De bestämmer sig för att fira en stilla jul på Gotland. Men när den oinbjudne brorsan kommer på besök med sin nya fru och grannen blir överfallen och rånad i sitt hem, blir det allt annat än lugnt. Efter en sömnlös natt vid sitt ”oheliga altare” och en titt in i glaskulan, packar de väskan med sax och silvertejp och bestämmer sig för att skipa rättvisa med sina egna metoder.️Det här är en uppfriskande och befriande läsning med helt oväntade vändningar. Dråpligt och spännande med mustiga karaktärer och brutalt ärliga dialoger, vilket gör historien till en härlig läsupplevelse som ruskar om. Så underbart rolig och underhållande.️Jag lyssnade till denna ljudbok från 2018 för något år sedan, och då var det min första kontakt med dessa karaktärer. Till en början blev jag helt omtumlad och tagen på sängen, men jag gillade vad jag hörde och de båda har en underbar gemenskap och kompletterar varandra så bra.Hervor svär som en borstbindare och drar sig inte för att spotta i glaset och säga sitt hjärtas mening. Mirjam är mer rumsren, lugnare och ödmjuk men tonen dem emellan är varm och hjärtlig. Då jag greppat attityd, språk och handling drogs jag snabbt med in i jakten efter sanningen och rättvisan.️Detta gav mersmak och jag har senare läst fler böcker om dessa ljuvliga personligheter.Har du ännu inte läst eller lyssnat till denna bokserie – Gör det bums!Susanne Alfvengren och Gun Olofsson gör den fantastiska inläsningen.Publisher: @storyside_se .#snöstjärnor #mariannecedervall #hervorochmirjam #boktips #lästips #ljudbokstips #julbok #spänning#storytel#cosycrime

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *