Instagram

Instagram Inlägg

I dagens livesändning med @moniqa_med_q tipsade jag om dessa böcker på tema katt:🏻‍♀️🐈#jultröjan av Cecilia Heikkilä (3-6 år)@bonniercarlsen 🐈‍#kattvännen av Malin Eriksson Sjögård. Illustrerad av Lina Blixt (6-9 år)@bokforlagetopal 🐈#kattensomintehadenågotnamn av Fumiko Takeshita. Illustrerad av Naoko Machida. Översättning: Mariko Takahashi. (3-6 år) @bokforlagettrasten 🐈‍#enhemligkatt av Katarina Strömgård (3-6 år) Hippoförlag🐈‍#enhemligväg av Katarina Strömgård. (3-6 år) @rabensjogren 🐈#katthotelletvidkusten av Jessica Devert. (Vuxen) @printzpublishing 🐈#andrasommarenpåkatthotellet av Jessica Devert. (Vuxen) @printzpublishing 🐈‍#bojanböckerna av Johan Anderblad. Illustrerad av Filippa Widlund. (3-6 år) @bonniercarlsen 🐈#kattspionernapårosengård av Anja Gary. Illustrerad av Anna Nilsson (6-9 år)@b.wahlstroms 🐈‍#mademoiselleoiseau #molnöverparis av Andrea de la Barre de Nanteuil. Illustrerad av Lovisa Burfitt. (allåldersbok ca 9 år – uppåt)@rabensjogren 🐈#iddeochhajen av Ellen Ekman (6-9 år) 🐈#iddeochdenbortsprungnakatten av Ellen Ekman. (6-9 år) @rabenochsjögren🐈‍#denmagiskajulkatten av Ester Roxberg och Maximilian Svensson (3-6/6-9 år)@rabenochsjögren🐈#kattjakten av Lars Lerin.(3-6/6-9 år) @bonniercarlsen🐈‍#allaskasova av Astrid Lindgren. Illustrerad av Marit Törnqvist. (3-6 år) @rabensjogren Filmtips – julkalender:Pelle SvanslösTomtemaskinen (Pettsson och Findus)Boktips vi omnämnde i förbifarten…Fingal Olsson och hans sällsynta katt av Cathy Catharina Söderqvist. @whipmedia Cat Power – kattens läkande kraft av Carina Nunstedt och Ulrica Norberg @bazarforlag 🐈‍Katten som räddade böcker av Sosuke Natsukawa. @bokforlagetnona Romanen jag glömde nämna…🐈‍ Sommaren då katten flyttade av Eli Åhman Owetz @printzpublishing #norrgårdboktipsar #kattensdag

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *