Instagram

Instagram Inlägg

Första advent…🕯️Idag läser vi ur boken Jul i vårt hus av Gabi Frödén, den andra boken om Lou.En varm, härlig bok att högläsa med en dråplig handling som utspelar sig under december. Vardagsrealism, stora känslor, upptåg och äventyr som många kan känna igen sig i. Rekommenderas varmt!🕯️Lou bor i ett hyreshus där alla jobbet varandra. Hon är handlingskraftig och har ett gott stort hjärta. När Lou möter utmaningar hittar hon snart kreativa lösningar. Hon vill så väl men ibland går det inte riktigt som hon tänkt sig…🕯️Boken är uppdelad i tre kapitel – lucia, jul och nyår. Illustrationerna är färgstarka och bidrar stort till den mysiga läsupplevelsen.Den första boken om Lou heter Hemma i mitt hus och kom 2021.Passar målgruppen ca 6-9 år.Förlag: @bonniercarlsen .Advent var dagens ord i #novemberpepp22 .#julimitthus #hemmaimitthus #gabifrödén #högläsningstips #högläsningsbok #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *