Instagram

Instagram Inlägg

Unga skrivare, se hit!✍🏼Är du mellan?#13 – 25 år kom på författarbesök och workshop med Callum Bloodworth och Mina Widding. Evenemanget är kostnadsfritt och alldeles för bra för att missa!När? Lördag den 5 november kl 13:00-16:00.Var? Hullsta Gård, Sollefteå eller via länk. Anmäl dig senast fredagen den 4 november via qr koden.Pst; Hämta ditt exemplar av boken Berätta tre saker på Sollefteå bibliotek.✍🏼Callum Bloodworths debut för unga vuxna Berätta tre saker, är en gripande kärlekshistoria kantad av humor och svärta. Storslagna gester, himlastormande känslor och krokodilhjärtan. Om ett liv under en pandemi för generationen i jakt på en framtid som bit för bit slås i spillror. 📸Stefan Tell.✍🏼Mina Widding är skrivpedagog och lärare på skrivarlinjen Litterärt skrivande. Hon tror på att lära känna sin egen skrivprocessen, och att med skrivandets verktyg bättre kunna uttrycka sin fantasi och sitt inre.Under dagen berättar Callum om sitt skrivande, och vi gör skrivövningar inspirerade av hans roman, på temat relationer..#mittlittsollefteå #skrivardrömmar #skriva #skrivarkurs @mittlitt

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *