Instagram

Instagram Inlägg

Hurra för Kullerbyttans förskola – Sundsvalls nya Läsfrämjare för de kommande två åren.🥳Med pompa och ståt, högtidliga tal, sång och glass överlämnades den fantastiska pokalen med tillhörande diplom på Kulturmagasinet i Sundsvall.Så fint att höra om barnens intresse för läsning och hur pedagoger dagligen synliggör böcker och läsning. Mobibblan var på plats och förskolan hade valt två böcker som de kommer att läsa och tipsa mera om framöver.Heja och Varmt Lycka till! …och även om pokalen vandrar vidare så fortsätter jag mitt läsfrämjande arbete.🏻‍♀️.#sundsvallsläsfrämjare#åretsläsfrämjare2022 #läsfrämjandeiförskolan #läsningiförskolan #läsfrämjare #sundsvallsstadsbibliotek #mobibblan

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *