Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!🏻‍♀️När världen står i brand och omvärlden känns otrygg väljer jag att läsa Elisabet Nemert.Drömmarnas flod är ett vindlande äventyr och en resa både i det yttre och det inre. Författaren levererar återigen en storslagen mångbottnad roman som berör, ruskar om och ger insikt om vad som är viktigt på riktigt. Läs!🦋Noah är en oerhört rik affärsman på Wall Street men framgången stiger honom åt huvudet, han tappar fotfästet med verkligheten och sitt sunda förnuft. Till slut får hans fru Kassandra nog av hans osunda beteende, lämnar honom och flyttar tillbaka till en liten ort i Blekinge där hon har sina rötter.När Noah inser att han tappat det värdefullaste i livet tar han en timeout och beger sig till Amazonas och bosätter sig på en husbåt. Han möter en klok gammal kvinna som utmanar och lotsar honom genom omgivningen där rika människor våldfört sig på ursprungsbefolkningen, vilda djur och livsnödvändig regnskog.🦋Vi får ta del av en omtumlande, vacker och tänkvärd resa. Nemerts karakteristiska böljande språk skapar en läsupplevelse kantad av naturbeskrivningar som både luktar och känns samt levande personporträtt som kliver ur berättelsen på ett fantastiskt sätt. Romanen har ett behagligt tempo, bitvis lite långdragen men jag imponeras återigen över gedigen research, historiska avtryck och trådar som skickligt och genomtänkt vävs samman till en helhet.🦋För 20 år sedan debuterade Nemert med den oförglömliga romanen Bortom Stjärnan, sedan dess har hon levererat en lång rad böcker med intressant livsvisdom.Förlag: @bokforlagetforum Ljudboken är bra inläst av Anna Maria Käll..#drömmarnasflod #elisabetnemert #visdom #läsupplevelse

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *