Instagram

Instagram Inlägg

Idag den 15 september startar Den stora Läsutmaningen!Det är en satsning för elever i årskurs 4 med fokus att förbättra läskonditionen. Så följ @denstoralasutmaningen på Instagram, Facebook och Youtube. På webben hittar du inspirerande aktiviteter och material. Vårdnadshavare, syskon och andra vuxna behöver hänga på för att främja läsintresset.Här kommer några lästips:⛴#tarapåtitanic av Nikki Shannon Smith. En spännande berättelse baserad på verkliga händelser.🌍#hejajorden av Jörn Spolander och Stina Wirsén. En bok för nyfikna om rymden, växthuseffekten och klimatförändringar.🦸🏻‍♀️#supercoolahjältegängetochzombieskolan av Johan Wanloo🌲#påjaktefterälg av Anna Hansson, Jennie Elverstig och Filippo Vanzo#påjaktefterbjörn av Anna Hansson, Jennie Elverstig och Filippo Vanzo️#skoterfärden av Lena Stiessel🚜#drömtraktorn av Magnus Ljunggren. En bok om drömmar, traktorer och vänskap.#detgårenmördarelös av Kalle Holmqvist. Vinnare av Spårhunden för bästa barn- och ungdomsdeckare 2020. En barndeckare som utspelar sig i slutet av stormaktstiden, 1721 i Härnösand.🏔#närfjällettystnar av Helena Söderblom. En realistisk äventyrsberättelse i fjällvärlden..#barnochungdomsböcker #denstoraläsutmaningen #boktipsförbarn #boktipsförunga #läsning #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *