Instagram

Instagram Inlägg

Dagens arbetsplats!🏻‍♀️Imorgon startar @denstoralasutmaningen Idag fick jag möjlighet att inspirera och snacka böcker och läsning i en årskurs 4. Intressanta samtal, frågor och fina möten med 27 elever och en handfull pedagoger och lärare.Hjärtat sväller då eleverna dröjer sig kvar och trängs runt bokbordet för att berätta om sina läsupplevelser och nyfiket bläddra i böckerna jag tagit med mig.Tack Bosvedjeskolan för att ni bjöd in mig.🏽 Detta gav mersmak.🤗Arbetar du i en skola i framförallt Västernorrland, eller mellannorrland och önskar ett inspirerande besök av mig som Läsfrämjare – hör av dig!🏻‍♀️.#läsfrämjandeiskolan #läsfrämjare #läscoach #läslust #bokprat #norrgårdboktipsar #agnetasabc

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *