Instagram

Instagram Inlägg

HÖST-UTLOTTNING!”En bladvändare de lux. Missa inte!”Jag blir så stolt och glad när jag ser böcker jag läst, tyckt om och som dessutom pryds med några av mina ord och tankar på omslaget.Därför vill jag i form av en Giveaway dela med mig av en läsupplevelser med blurb från mig på omslaget Tre följare har möjlighet att vinna varsin pocket av den spännande deckaren Skadedjuret av Sofia Rustan, den första delen i en planerad serie som utspelar sig i och omkring Sundsvall.(Swipa för handling🏽)Vill du delta i utlottningen och har svensk postadress – Gör så här:följ agneta_norrgardgilla inlägget och dela det gärna.tagga tre vänner som du tror vill delta i tävlingenGiveaway-tävlingen avslutas på söndagkväll 11/9 kl. 20:00.Vinnarna meddelas i detta inlägg.Tävlingen är inte sponsrad eller i ett samarbete med instagram.Lycka till!🏻‍♀️#utlottningpåinstagram #boktävlingförbokälskare

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *