Instagram

Instagram Inlägg

Läsvärld – en illustrerad antologi i urval av Anne-Marie Körling, målgrupp ca 5-9 år.🏻‍♀️Jag älskar ALLT med denna samlingsvolym. Det är en inspirerande högläsningsbok, en teaser till de yngre barnen för fortsatt läsning och en bok som samlar på en mängd härliga boktips, som kan inspirera oss vuxna då vi ska låna eller köpa böcker till våra barn. Dessutom är den inbjudande och snygg med ett glittrande omslag med ljuvlig struktur som lockar till beröring. Det här är verkligen en bok för alla!🦷Tappade tänder, monster och myror är underrubriken som speglar det fantasifulla och breda innehållet. Här varvas spännande, roliga och känslosamma texter, olika kapitel skrivna och skapade av uppskattade författare och illustratörer. Kanske känns några bilder och böcker igen eller så väcks intresset för nya bekantskaper. Tio kapitel på cirka 100 sidor – perfekt att läsa ett kapitel per dag.Längst bak finns en samlad litteraturlista som hänvisar till de olika kapitlen. Om barnet blir extra nyfiken på något utdrag och sugen att läsa vidare, så är det bara att följa listan och leta upp boken på biblioteket eller bokhandeln.En utmärkt bok att låna, läsa eller köpa som present. Rekommenderas varmt!Förlag: @enbokforalla .#antologi #läsvärldtappadetändermonsterochmyror #annemariekörling #börjaläsa #högläsningsbok #presentbok #nybörjarläsare #barnbokstips #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *