Instagram

Instagram Inlägg

SKOLSTART för många denna vecka.Ett bra tips att förbereda sig och att prata om vad som sker i skolan är att högläsa. Här kommer några tips på böcker som kan vara lämpliga för barn i förskoleklass eller lågstadiet.🏻‍♀️.#ninaiettan av Emi Guner och Loka Kanarp är den femte boken om Nina. Stora känslor och vardagsliv är i fokus. #denförsvunnamustaschen av Christina Olséni, Micke Hansen och Katarina Vintrafors är den första delen i en humoristisk deckarserie som utspelar sig i skolmiljö.#hildaochgymnastikdräkten av Christina Lindström och Annika Lundholm Moberg är den tredje boken om Hilda och hennes kompisar Hilding och Bella. Igenkännande dilemman från barnens värld. #viiklassen av Katja Tydén och Ingrid Flygare.Det här är den andra boken i skolserien om barnen i klass FA. Vardagsnära berättelser där fem olika barn varvar att vara i centrum.#nubörjarviskolan av Katja Tydén och Ingrid Flygare. Den allra första skoldagen är här. Sex olika barn från klass FA sätter ord på sina upplevelser och känslor.#sagasagor #såret av Josefine Sundström och Emma Göthner. Den tredje läs-tillsammans boken om den omtyckta Saga Louisa Larsson på Solrosvägen. Boken utspelar sig på hösten när Saga och morfar röjer i trädgården..#skolstart #terminsstart #attbörjaskolan #börjaläsa #höglasningbarnböcker #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *