Instagram

Instagram Inlägg

Bokprat och läsfrämjande samtal i Naturreservatet Klampenborg. Vilken dag!🤩Vilka möten.🥰Och vilken glädje när människor trängdes runt bokbordet för att klämma, känna och fråga om boktipsen jag presenterade.🤗.Det var dessa böcker som fick följa med på dagens event🏻‍♀️#därkräftornasjunger av Delia Owens#herravälde av Elin Olofsson#attväljaettliv av Marie Lok Björk#koryféerna av Lena Andersson #polcirkeln av Liza Marklund#kallmyren av Liza Marklund#kvinnansomförsvann av Johanne Hildebrandt och J.F. Sand#ingenondman av Leif Appelgren#idinahänder av Malin Persson Giolito #nyttliv av Christina Wahldén #vivarvargar av Katrina Nannestad #leonsbok av Gabriel Francke Redau#kaffemedmjölk av Ella Maria Nutti#grönavillan av Sofia Rutbäck Eriksson#ambassadörenpåportlandplace av Denize Karabuda.#hem av Karin Erlandsson #närvargarnakom av Charlotte McConaghy#väsenologi av Ingela Korsell och Reine Rosenbergmerväsenologi av Ingela Korsell och Reine Rosenbergmodernväsenologi av Ingela Korsell och Reine Rosenberg#enhemligsommarnatt av Ester Roxberg och Maximilian Svensson #florawolfochjärnklockorna av Linn Åslund och Rebecka Helmersson #florawolfochstjärntjuven av Linn Åslund och Rebecka Helmersson#nattkorpen av Johan Rundberg #tjuvdrottningen av Johan Rundberg #dödsängeln av Johan Rundberg #blodspakten av Johan Rundberg #läsvärldtappadetändermonsterochmyror en antologi. Redaktör: Anne-Marie Körling #läsvärldhajpenlögnernaochlivet en antologi. Redaktör: Anne-Marie Körling#minsysterärettspöke av Lena Sjöberg #flickansomvilleräddaböckerna av Klaus Hagerup och Lisa Aisato #livetsallafärger av Lisa Aisato .Ser du den röda tråden?🏻‍♀️🧶

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *