Instagram

Instagram Inlägg

Tack alla fina följare för pepp och hejarop i föregående inlägg.🏽 Era ord betyder jättemycket för mig.️.Jag vill önska er alla en skön och bra midsommar.🇸🇪🏻‍♀️Här bjussar jag på några heta boktips som jag nyligen läst och lyssnat på men ännu inte recenserat. Jag kan varmt rekommendera dem alla. Utmärkt läsning så här i sommartid.(Swipa för omslagsbilder🏽).#grönavillan av Sofia Rutbäck Eriksson#enenkeltillindien av Cassandra Brunstedt#julienligtjulia av Kristin Emilsson #konradvisslersförunderligaresatillångermanland av Annette Haaland#månaskristallbod av Lilly Emme och Sara H Olsson ✍🏼#skarp av Helena Dahlgren#bokförlagetgyllendufva av Lilly Emme och Sara H Olsson #kaninnehållaspåravtommyroos av Cecilia Klang ️#svartasegel av Rebecka Edgren Aldén🥘#nord av Katarina Ekstedt och Anna Winberg Sääf#underström av Marcus Abrahamsson🧶#ettlivifärg av Birgitta Gunnarsson .Vad läser du i helgen? .#norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.