Instagram

Instagram Inlägg

Mina känslor är just nu all-over-the-place. Idag arbetade jag min sista dag som fast anställd förskolepedagog för att i höst flyga fritt som frilans med fokus på böcker, läsning och andra spännande uppdrag som ännu inte är helt klara.🦋Jag har varit med om en helt fantastisk och utvecklande resa tack vare kloka och kompetenta kollegor och samarbeten med så många vänliga och empatiska människor och familjer – stora som små – från världens alla hörn och i regnbågens alla färger som jag haft förmånen och förtroendet att få lära känna på nära håll. Gemenskap, glädje, skratt och tårar i med- och motgångar har präglat våra dagar. Och jag har lärt mig massor för olika är bra och tillsammans är vi starka.🌍I sommar väntar en del studier, lite ledighet med nära och kära och förhoppningsvis lite andrum för att reflektera och strukturera upp kommande arbeten och uppdrag framöver, som jag lär återkomma om framöver.Och har du tips på projekt och uppdrag, vill boka mig eller samarbeta med mig på något sätt – hör gärna av dig!Nu önskar jag er alla en fortsatt fin kväll och helg.Tag hand om er!#agnetasabc

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *