Instagram

Instagram Inlägg

Stora roliga skogsboken av Julia Wiberg och Cecilia Heikkilä är en helt ljuvlig, inspirerande, fyndig och användbar bok som är intressant för hela familjen! En fantastisk bok som jag älskade från första stund och ett alldeles utmärkt samarbete mellan författare och illustratör. Rekommenderas varmt till både förskolor, skolor och hem.🌲🦋Det här är en optimal bok för både stora och små – fylld av tips på roliga aktiviteter, pyssel, lekar och uppdrag som passar alla fyra årstiderna. Tydlig struktur och helt ljuvliga inspirerande illustrationer som varvas med spännande och intressant fakta om skog, djur och natur. 🦔Julia Wiberg är känd från SVT med sitt uppskattade barnprogram Djur med Julia. Hon poddar regelbundet med Lousie Edlund (alias Hej hej vardag) och har skrivit två uppskattade djurböcker för barn, Kul i skogen och Världens coolaste djur enligt Julia.Cecilia Heikkilä är en omtyckt illustratör och barnboksförfattare till bl a Den sista utposten, Jultröjan och Grävlings resa.Boken är utgiven av @rabensjogren .#storaroligaskogsboken #juliawiberg #ceciliaheikkilä #faktabok #presentbok #skogsbok #djurochnaturiförskolan #sommarläsning #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *