Instagram

Instagram Inlägg

Det är trovärdigt, aktuellt och otroligt välskrivet. Pojken som följer sin skugga av Kedir Meral är en fängslande läsning om det komplexa att följa familjens kultur, föräldrarnas förväntningar eller sina egna drömmar. Ljudboken är bra inläst av Magdi Saleh.Har du läst eller lyssnat på den? Om inte – Gör det bums!🖤Vart tar drömmarna vägen i förorten? På nära håll får följa Memos vardag i den svenska förortens betong. Starkt och ärligt återberättat om föräldrarnas förväntan och ungdomen som känner sig kluven till grupptrycket från kompisarnas val, sina egna drömmar och längtan efter att leva sitt egna självständiga liv.Memo ställs inför ett ultimatum – familjen eller den svenska kärleken Amanda.🖤Vi får på nära håll förståelse och insyn i en familj som har rötterna i det kurdiska Turkiet och lever sin vardag i den svenska förorten.Det är en relationsroman om utanförskap, integration, om att bryta sig loss och om kärlek som sträcker sig långt över gränserna.🖤En fängslande läsning om relationer, utanförskap, integration och identitet som väcker känslor, ger igenkänning och förståelse.Det här är en bok jag önskar blir flitigt läst av både ungdomar och vuxna.Förlag: @hoiforlag Författaren släppte 2021 romanen Mullbärsträdet i Aleppo.Har du läst den?.#pojkensomföljersinskugga #kadirmeral#hoiförlag#boktips #lästips #integration #läsning#läsninggörskillnad #läsningärviktigt #böckersomgörskillnad#norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *