Instagram

Instagram Inlägg

– Wow, vilken spännande bladvändare och stor läsupplevelse detta är!Tecken av Sofia Weiss är den första delen i en tänkt trilogi och en utmärkt sommarlovsläsning för alla som gillar spänning och rys med övernaturliga inslag. Gillar du böcker av t ex Kristina Ohlsson, Ingelin Angerborn och Helena Dahlgren – får du inte missa den här!När Moa råkar ut för en ridolycka och hamnar på sjukhus får hon märkliga drömmar och kusliga syner. Hon inser snart att någon från andra sidan vill säga henne något och när Moa börjar gräva i ett tragiskt dödsfall blir det hotfullt för henne på riktigt.🪦Åh, det här är en roman som känns som en sommarlovsföljetong. Handlingen väcker många samtalsämnen och tankar. Tecken är en uppslukande läsning som är omöjlig att lägga ifrån sig. Den utspelar sig till viss del på en hästgård/ridskola men man behöver inte alls vara hästintresserad för att gilla denna bok. Jag gillar hur allvarliga ämnen varvas med vardag, relationer och dilemman som skaver. Känslor av allehanda slag får ta stor plats och jag gillar det tillåtande barnperspektivet. Målande miljöer och intressanta personer porträtteras och jag ser mycket fram emot att återse Moa, Niki och de andra.Jag kan varmt rekommendera författarens tidigare böcker (swipa för innehåll🏽)Följartips: @sofia.c.weiss .Omslag: Maria SundbergLjudboken är jättebra inläst av Ella Schartner.Boken är utgiven av @lindochco_barnbocker #tecken #sofiaweiss #ungdomsbok #boktipsungdom #sommarlovsläsning #övernaturligt #spänningsroman

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *